Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

                   ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 

                                             ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ 


                         Το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, επισκέφθηκε σήμερα 11 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων από όλη τη Θεσσαλία. Δυστυχώς η Πολιτική Ηγεσία, για ακόμα μια φορά, φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, αφού αγνόησε επιδεικτικά τους θεσμικούς εκπροσώπους των Αστυνομικών.  

Προφανώς ο κ. Υπουργός για μία ακόμα φορά προτίμησε να ακούσει για τα αγαπημένα του στατιστικά στοιχεία και για το πόσο σημαντική είναι στη διαμόρφωση αυτών, η πολιτική που ακολουθείτε υπό τη καθοδήγηση του. 

Λόγια σίγουρα πιο ευχάριστα από αυτά που θα άκουγε από τους εκπροσώπους των Σωματείων Αστυνομικών της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουμε κάποια "ελαττώματα", όπως να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις και να μη ξεροσταλιάζουμε απρόσκλητοι στους διαδρόμους και να παρακαλούμε για μία φωτογραφία με τον Υπουργό. 

Ως εκπρόσωποι των Αστυνομικών και πολίτες αυτού του τόπου δε θα σταματήσουμε να διατρανώνουμε την αγωνία μας για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε βιώσιμες λύσεις προς όφελος Αστυνομίας και Κοινωνίας... 

                                              Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων 

                                      Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Λάρισας Αθανάσιος Νταβούρας 

                                       Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Μαγνησίας Ανάργυρος Διχτάς 

                                      Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Τρικάλων Ιωάννης Αναγνώστου

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Ανακοινώνεται, ότι  την  12-10-2024  και  ώρα  18:00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί  σύμφωνα με το αρθ. 13 του καταστατικού της Ένωσης,  η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας  με τα κάτωθι  θέματα: 

1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και δύο (2) ψηφολεκτών.

       2. Διοικητικός Απολογισμός  έτους 2023.

3. Οικονομικός απολογισμός έτους 2023 και προϋπολογισμός έτους                  2024.

4. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του

    έτους 2023.

5. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των

    εκλογών.

6. Οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί σύμφωνα με το καταστατικό.

      Σε  περίπτωση  έλλειψης  απαρτίας   του  1/3 των  μελών, η  Γενική  Συνέλευση  θα  πραγματοποιηθεί  στον  ίδιο  χώρο  την  15-10-2024  και  ώρα  18:00.

       Σε περίπτωση που και κατά την δεύτερη Γενική Συνέλευση δεν εξασφαλισθεί η συμμετοχή του 1/4 των μελών, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων την 21/10/2024  και  ώρα 18:00.

Με Τιμή


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

                                  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

    Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, σύμφωνα με το καταστατικό, αποφάσισε ομόφωνα την 01/10/2024 όπως:

     Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Εξελεγκτικής επιτροπής, εκπροσώπων στο συμβούλιο μεταθέσεων καθώς και της γραμματείας γυναικών να πραγματοποιηθούν την 4η και 5η Νοεμβρίου ημέρες Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα και κατά τις ώρες 07:00’ έως 19:00’, στα γραφεία της Ένωσης μας στον 2ο όροφο της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων με φυσική παρουσία, ενώ σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία θα δοθεί και η δυνατότητα σε όλα τα μέλη της Ένωσής μας να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, μέσω πιστοποιημένης εφαρμογής, όπου θα διασφαλίζεται το αδιάβλητο και η μυστικότητα της ψηφοφορίας καθώς και η ταυτοπροσωπία των ψηφοφόρων, με την χρήση του προσωπικού email ή κινητού.

Με Τιμή


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος