Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Όμορφος Κόσμος Μαγικός Αγγελικά Πλασμένος !!!


Η Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων είναι αντίθετη σε κάθε απαξιωτική, εκφοβιστική, προσβλητική και εν τέλει απόπειρα χειραγώγησης του Συνδικαλιστικού κινήματος και καταδικάζει την απόφαση για πειθαρχικό έλεγχο της συναδέλφου Συνδικαλίστριας Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης, του Γεν. Γραμματέα, των  τεσσάρων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, καθώς και του Οργανωτικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τους οποίους διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., εξαιτίας της συνδικαλιστικής τους δράσης τον περασμένο Αύγουστο, προκειμένου αποτρέψουν, την μετατροπή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής σε κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών και ουσιαστικά την ολοκληρωτική καταστροφή του. 
   Να αναζητήσουν τις ευθύνες αλλού και όχι στον ένστολο που διεκδικεί το δίκιο του και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των συναδέλφων του που γι αυτό τον σκοπό τον εξέλεξαν, αλλά σε αυτούς που καταστρατηγούν σε καθημερινή βάση το ωράριό του, που δεν εφαρμόζουν τους όρους Υγιεινής και Ασφάλειας, που έχουν διαλύσει τα ασφαλιστικά μας ταμεία, που άφησαν την περιφέρεια με τεράστια κενά σε αστυνομικό προσωπικό, χωρίς υλικοτεχνικά μέσα, κάνοντας τον ένστολο ζητιάνο για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητά του!
Αλήθεια τους έχοντες την ευθύνη για όλα αυτά δεν τους αγγίζει τίποτα;
Η εφαρμογή των Νόμων δεν υφίσταται σ’ αυτούς;
Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος...
Να πάρετε πίσω αυτήν την εκφοβιστική απόφαση.
Οι αγώνες για τα δίκαια του Ένστολου δίνονται στους δρόμους κι όχι πίσω από πολυτελέστατα γραφεία !!!
Προστατέψτε όσους αγωνίζονται για σας και τις οικογένειες σας και ενωθείτε μαζί τους αντί να στέκεστε απέναντι!
Ένστολοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Αχιλλέας
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΑΚΟΣ Σωτήριος