Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.




Ο πρόεδρος των αστυνομικών Τρικάλων Αχιλλέας Γρηγορίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με το νέο... κρούσμα που αφορά αστυνομικούς των Τρικάλων που αναγκάζονται να φύγουν από δω και να πάνε στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Μιλώντας στο “Ράδιο Πρωινός 105,3” χαρακτήρισε ως θέατρο του παραλόγου κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την σωστή αστυνόμευση, από τη στιγμή που στα Τρίκαλα χρειάζονται ενίσχυση και όχι να πηγαίνουν να καλύψουν αλλού θέσεις. Αναλυτικά:
«Το θέατρο του παραλόγου δυστυχώς συνεχίζεται. Τώρα εάν εμείς είμαστε θεατές ή κομπάρσοι, θα το δείξει η συνέχεια. Χθες φύγανε τέσσερα άτομα ακόμη για τις Σκουριές για να ενισχύσουν τις δυνάμεις εκεί και να λύσουν τα προβλήματα της Χαλκιδικής. Εδώ αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων αποδυναμώνεται συνεχώς. Ήδη 21 άτομα βρίσκονται στον Έβρο, 30 άτομα φυλάνε συνέχεια τις Φυλακές, 4 άτομα φύγανε για Σκουριές και αυτό θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, αφού έγινε η αρχή. Οι ομάδες ΔΙΑΣ ασχολούνται με άλλα καθήκοντα. Όλα αυτά είναι εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Η ουσιαστική αστυνόμευση λοιπόν δεν είναι αυτή που θα έπρεπε για την πόλη και τον νομό».