Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, νερού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες-πυρόπληκτους της Αττικής». ΣΧΕΤ: Υπ΄ αριθμ. 200/4/273 από 24/07/2018 έγγραφο των Π.Ο.ΑΣ.Υ. & Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

                 

 

                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει δημόσια την θλίψη και την συμπαράσταση της στους πληγέντες-πυρόπληκτους της Αττικής, καθώς και στις οικογένειες αυτών. Με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών και όλων των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων (μακράς διάρκειας), ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων, φαρμάκων, δωροεπιταγών, χρημάτων κ.α., προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες-πυρόπληκτους της Αττικής.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε όλους τους συναδέλφους-μέλη μας που επιθυμούν να διαθέσουν το οτιδήποτε, είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε να φέρουν τα προϊόντα μέχρι την Παρασκευή (27/07/2018) στα γραφεία της Ένωσής μας.

Γίνεται μνεία ότι τα συγκεντρωθέντα προϊόντα θα αποσταλούν το Σάββατο (28/07/2018) στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ακολούθως μέσω της Ομοσπονδίας θα δοθούν στους πληγέντες-πυρόπληκτους.