Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Υ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., και με αφορμή την πειθαρχική έρευνα που ενεργείτε για τις δηλώσεις των συνδικαλιστών των ενστόλων και δη του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκφράζει δημόσια την συμπαράσταση της και τάσσεται υπέρμαχος της συνδικαλιστικής ελευθερίας.
Κάθε συνδικαλιστική δίωξη, κάθε απόπειρα φίμωσης, κάθε προσπάθεια εκφοβισμού, κάθε συμπεριφορά χειραγώγησης της συνδικαλιστικής ελευθερίας θα μας βρίσκει αντιμέτωπους. Η προστασία των συνδικαλιστικών στελεχών είναι υποχρέωσή μας, όταν στα πλαίσια του συνδικαλιστικού τους ρόλου πρεσβεύουν τις κοινωνικές αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, και εκφράζουν δημόσια τις δράσεις των φορέων τους με γνώμονα τα συμφέροντα του κλάδου.
Η διασφάλιση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας και η προάσπιση των κοινών εργασιακών μας συμφερόντων αποτελεί στόχος της Ένωσης μας και μονόδρομος για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας, για ένα καλύτερο αύριο απαλλαγμένο από κατάλοιπα του παρελθόντος.
 Καταδικάζουμε οποιαδήποτε συνδικαλιστική δίωξη και οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος από όπου και αν προέρχεται.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ι.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ ΓΡ.