Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019,στο Δημαρχιακό Μέγαρο Τρικάλων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

   Οι εργασίες ξεκίνησαν με την ανάδειξη του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και την ανάγνωση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από γενικό γραμματέα και ταμία αντίστοιχα, στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, το οποίο και τους ενέκρινε. Στην συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις του προέδρου του Δ.Σ. και των μελών μας.


  Ακολούθως το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο οποίος και ενημέρωσε τους συναδέλφους σχετικά με θέματα  που  αφορούν τον κλάδο μας (εργασιακά ,οικονομικά, ασφαλιστικά) καθώς και για τις ενέργειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  για αυτά.

 




  Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ένωσή μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτριος ,ο κος ΚΟΛΙΤΣΑΣ Δημήτριος,η εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.,η  εταιρεία ΤΣΙΝΑΣ Α.Ε.,η εταιρεία  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ Α.Ε. και η εταιρεία ΜΑΛΙΚΙΩΣΗΣ Ιωάννης καθώς και τα τέκνα των μελών της Ένωσής μας, τα οποία πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2018.

   Στις εργασίες της συνέλευσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής της  Δ.Α. Τρικάλων κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο διοικητής της Φρουράς  του Κ.Κ. Τρικάλων Α/Υ κος ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ Α/Α κος  ΤΣΙΩΛΗΣ  Ιωάννης και ο νομικός σύμβουλος της Ένωσής μας κος ΜΠΙΤΣΙΟΣ Θεόδωρος.

  Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης
ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος
ΤΗΛ. 6977660128
ΤΗΛ. 6949315020