Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Συνέντευξη του προέδρου Ε.Α.Υ. Τρικάλων στον ραδιοφωνικό σταθμο της ΕΡΤ

Προκειμένου να εκφράσει την αγανάκτηση των συναδέλφων που υπηρετούν στην Δ. Υ. Τρικάλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ .

Τονίστηκε μεταξύ άλλων
- η συχνότητα των μετακινήσεων της
 Δ. Υ. εκτός του νόμου η οποία συνοδεύεται στις περισσότερες των περιπτώσεων από διανυκτερεύσεις γεγονός που αναγκάζει τους συναδέλφους να λείπουν αρκετές μέρες από τις οικογένειες τους..
- η ακαταλληλοτητα του υπηρεσιακού οχήματος με το οποίο γίνονται οι μετακινήσεις του προσωπικού τόσο λόγο του ότι είναι μη κατάλληλων προδιαγραφών αλλά και λόγο της παλαιότητας του...
- το γεγονός ότι τις περισσότερες των περιπτώσεων οι μετακινήσεις γίνονται εκτάκτως με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την προσωπική ζωή των συναδέλφων που απαρτίζουν της ΔΥ αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών από όπου προέρχονται...

Τέθηκε επισης το ερώτημα προς την ηγεσία του σώματος όσον αφορά την αναγκαιότητα πολλών από των μετακινήσεων που διατασονται ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται σε πόλεις όπως η Αθήνα και η θεσσανιλκνη όπου υπάρχουν οργανωμένες Διεύθυνσεις αστυνομικών επιχειρήσεων..

Τέλος προτάθηκε η δημιουργία μόνιμης διμοιρίας υποστήριξης όπως εξάλλου έχει γίνει και σε άλλους νομούς και ο ορθολογισμός καταμερισμός των δυνάμεων..