Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια της στους αστυνομικούς του πληρώματος,  του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων οι  οποίοι κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας τους βοήθησαν ηλικιωμένο συμπολίτη μας.

  Ειδικότερα, την 04-07-2023 και περί ώρα 17.05 στην οδό Πύλης ηλικιωμένο άτομο υπέστη πνιγμό λόγω κατάποσης τροφής. Η έγκαιρη κινητοποίηση των δυνάμεων και η αντίδραση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο άμεσα, δίνοντας του τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες, είχαν ως αποτέλεσμα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άντρα έως ότου φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων όπου νοσηλεύεται και ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή και να επανέλθει σύντομα στην καθημερινότητά του.  

 Οι πράξεις αυτές των συναδέλφων μας, κάνουν περήφανη όλη την Αστυνομική οικογένεια η οποία αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε κάθε στιγμή δίπλα στον πολίτη!

 Ως εκ τούτου είναι υποχρέωσή μας να συγχαρούμε τους  προστρέξαντες  συναδέλφους για την άμεση επέμβαση και επαγγελματική ανταπόκριση σε ένα ακόμη περιστατικό!!!

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης                                  ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος