Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ο Ρ Γ Η Σ


 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων μετά τις συνεχείς μετακινήσεις-αποσπάσεις των συναδέλφων χωρίς την επιθυμία τους, είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει την άναρχη και χαώδη μέχρι και σήμερα κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Επανερχόμαστε στο γνωστό θέμα της μη ορθολογικής διαχείρισης του προσωπικού και να θυμίσουμε για ακόμη μια φορά στον κ. Υπουργό πως πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προέβη σε δημόσια δήλωση περί επιστροφής στο πεζοδρόμιο δύο χιλιάδων (2.000) αποσπασμένων συναδέλφων από διάφορες υπηρεσίες με σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση.

   Πόσοι «εκλεκτοί» παράγοντες του τόπου και μη θα χρησιμοποιούν για την προσωπική τους ασφάλεια συναδέλφους που ορκίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη; 

Αλήθεια Κύριε Υπουργέ τι πράξατε; 

Αλήθεια κύριε Αρχηγέ, υπηρετεί NAI ή OXI το 53% του συνόλου του προσωπικού στο νομό Αττικής; 

Και εάν τελικά υπηρετεί αυτό το ποσοστό, αλήθεια που υπηρετούν οι συνάδελφοι; 

  Σκεφθήκατε άραγε τα προβλήματα που δημιουργούν όλες αυτές οι αποσπάσεις στην οικογενειακή καθημερινότητα όλων των συναδέλφων;

  Οι Γενικές και Μερικές διαχειρίσεις πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με παράπονα συναδέλφων για τις προκαταβολές μετακίνησης κατόπιν αυτών των αλόγιστων αποσπάσεων.

  Θα υπάρξει άραγε τελειωμός σ΄ όλη αυτή τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί; 

Αλήθεια ποια είναι η θέση της Πολιτικής μας και της Φυσικής μας ηγεσίας;


Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος