Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.


                     ΠΡΟΣ
Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων.


Κύριε Διευθυντά,
   Από την Παρασκευή 22 Μαρτίου βρίσκετε σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση, για τη σύλληψη των δραπετευσάντων από τις φυλακές Τρικάλων. Για μια ακόμη φορά το μάχιμο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης καλείται να δώσει και δίνει το καλύτερο εαυτό του.
   Για να γίνει εφικτό όμως αυτό οι συνάδελφοι έχουν υπερβάλει και υπερβάλουν εαυτόν, έχοντας συναίσθηση της σοβαρότητας της καταστάσεως. Όπως ήδη γνωρίζετε το ανθρώπινο δυναμικό που συμμετείχε και συμμετέχει στις έρευνες για των εντοπισμό και σύλληψη των δραπετευσάντων εργάζεται ακατάπαυστα, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
   Αντιλαμβανόμαστε ως επαγγελματίες τη σοβαρότητα της καταστάσεως. Από τη πρώτη μέρα της απόδρασης, αγόγγυστα δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε, τον καλύτερο εαυτό μας. Επιστέγασμα αυτών και η άμεση σύλληψη των δύο δραπετευσάντων στο Ν. Τρικάλων.
Κύριε Διευθυντά,
   Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης προσδοκούμε, με τη λήξη των Μέτρων να δώσετε τις κατάλληλες οδηγίες προς τις Διοικήσεις Αξιωματικών της έδρας, ώστε να αφαιρεθεί ο επιπλέων χρόνος εργασίας, ως αρμόζει σ’ έναν επαγγελματικό οργανισμό.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Αχιλλέας
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΑΚΟΣ Σωτήριος