Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων την 25/2/2020

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση για ακόμη μια φορά, στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων για εθελοντική αιμοδοσία

Όπως κατέγραψε το TV10.gr η δράση έγινε την Τρίτη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και από νωρίς το πρωί δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν να δώσουν αίμα.

Η αιμοδοσία έγινε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί η Ένωση και το αίμα θα παραδοθεί στην τράπεζα αίματος που διατηρούν οι αστυνομικοί υπάλληλοι.

«Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας κρίθηκε πολύ ικανοποιητική και συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες φιάλες αίμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΥ Σπύρος Μαλικόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε πως «η αιμοδοσία για τους Αστυνομικούς των Τρικάλων δεν είναι απλά μια εθελοντική πράξη, άλλα μια πράξη καθήκοντος και αλληλεγγύης για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο, και ειδικά στις μέρες μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία».

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων. Σήμερα σε επίπεδο Νομού, σύμφωνα με την Διευθύντρια Έφη Δημητριάδου, η επάρκεια σε αίμα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.