Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       

           Μετά την παρουσίαση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού και στη χώρα μας, και με βάση την πιθανολογούμενη ραγδαία αύξηση αυτών κατά το επόμενο χρονικό διάστημα για την προστασία των πολιτών και του Αστυνομικού προσωπικού είναι απαραίτητο να θεσπιστούν μέτρα που θα ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες προσβολής από τον ιό εντός των Αστυνομικών καταστημάτων. Προκείμενου λοιπόν να αποφευχθεί όσο το δυνατόν η προσέλευση πολιτών στις αρμόδιες Αστυνομικές υπηρεσίες παρακαλούμε όπως:

        Προκειμένου για τις Υπηρεσίες Τροχαίας να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης των ανανεώσεων άδειας κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου οι οποίες ορίζονται να γίνονται εντός του πρώτου τριμήνου κάθε έτους, δίνοντας παράταση τουλάχιστον τριών (3) μηνών.

         Προκειμένου για υπηρεσίες ασφαλείας να δοθεί παράταση επίσης τριών (3) μηνών για τις ανανεώσεις – θεωρήσεις όπλων μετά την λήξει αυτών καθώς και στις ανανεώσεις αδειών εργασίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

         Οποιαδήποτε άλλη Διοικητική Διαδικασία η οποία μπορεί να ανασταλεί χωρίς να θίγει          δικαιώματα πολιτών και παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων

ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος

ΤΗΛ. 6971590423

ΤΗΛ. 6949315020