Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Π  Ρ Ο Σ
Α. Δ Τρικάλων –κ. Διευθυντή

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
1. Π.Ο.ΑΣ.Υ
                  2. Γ.Α.Δ.Π, Θεσσαλίας
                            3. Υπηρεσίες Α.Δ. Τρικάλων
                        4. Μέλη της  Ένωσής μας


ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»
ΣΧΕΤ.: Η ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 7010/7/1 ΑΠΟ 24-9-2010 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Κύριε Διευθυντά, 
Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τις συγκεντρώσεις Αστυνομικού προσωπικού. Στην παρ.5 αναφέρεται ότι:
Οι διοικούντες Αξιωματικοί, προκειμένου να έχουν πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση επί όλων των υπηρεσιακών ζητημάτων και προβλημάτων του προσωπικού τους, είτε ενόψει προγραμματισμένης συγκέντρωσης , είτε σε χρόνο που οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο, παρακαλούνται όπως συνεργάζονται αρμονικά με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής τους, προσκαλώντας τα μέλη αυτών για ανταλλαγή απόψεων, δεδομένου ότι οι εν λόγω συνδικαλιστικοί φορείς μπορούν να συμβάλουν, για τους ίδιους ως άνω λόγους, θετικά στην επίλυση προβλημάτων που δεν είναι γνωστά στην Υπηρεσία ή στην ανεύρεση κοινώς αποδεκτών λύσεων, προς αποφυγή προστριβών.
Παρ’ όλα αυτά κι ενώ με τις ρυθμίσεις της ανωτέρω σχετικής, η Ηγεσία του Σώματος αποδίδει μείζονα σημασία και ζητά την εφαρμογή αυτής, διαπιστώνουμε ότι παρά το καλό πνεύμα συνεργασίας  και κατανόησης που προσδοκούσαμε, η ανωτέρω να μην τυγχάνει εφαρμογής, αφού σε καμία συγκέντρωση Αστυνομικού προσωπικού στην Α.Δ. Τρικάλων δεν κληθήκαμε ως θεσμοθετημένο όργανο να παραστούμε.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Αχιλλέας
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΑΚΟΣ Σωτήριος