Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


Με  αφορμή τα παράπονα που  έχουν  εκφράσει το τελευταίο διάστημα μέλη του  σωματίου  μας, κυρίως για καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας, προκειμένου να διαφυλάξουμε κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας καθώς και την ασφάλεια αυτών κατά  την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους, σας ζητούμε να μας χορηγήσετε τα κάτωθι :                
1. Ονομαστική κατάσταση με τον εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο έτους 2013.
2. Ονομαστική κατάσταση  με  τις  οφειλόμενες  ημερήσιες  αναπαύσεις.
3. Αντίγραφα από βιβλίο  υπηρεσίας(police  on  line) διάταξης αυτής, για τους μήνες  Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013.
4. Κατάσταση με ονόματα των συναδέλφων που έχουν επιλεγεί για την διμοιρία(μόνιμοι  και αναπληρωματικοί) στην οποία να εμφαίνεται  για το διάστημα  Νοέμβριο 2012 έως  και Μάρτιο  2013 τα ονόματα των συναδέλφων που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις και  σε  ποιές, ώρα αναχώρησης και άφιξης διμοιρίας στην έδρα της Α.Δ. Τρικάλων και σε περίπτωση υπεραπασχόλησης του προσωπικού αν έγινε αφαίρεση των παραπάνω ωρών. 
5. Αναλυτική κατάσταση υπαρχόντων οχημάτων και δικύκλων, όπου να εμφαίνεται το έτος κυκλοφορίας τους, διανυθέντα χιλιόμετρα, πότε υποβλήθηκαν στον  προβλεπόμενο  από το άρθ. 11 παρ. 4 Π.Δ. 45/2008 διετή τεχνικό περιοδικό έλεγχο και εάν πληρούν τις προδιαγραφές του ανωτέρω Π.Δ , ποια από αυτά είναι λειτουργικά και σε ποιες υπηρεσίες είναι διατεθειμένα.
6. Αριθμό αλεξίσφαιρων γιλέκων και ημερομηνία λήξης αυτών. Σε περίπτωση που έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης αυτών έχουν αντικατασταθεί με καινούρια. 
7. Υπηρεσίες στις οποίες στεγάζονται αστυνομικά κρατητήρια, καταστάσεις με τις  απολυμάνσεις που διενεργήθηκαν σ΄ αυτά από τον Ιούνιο του 2012 έως και τον Μάρτιο  του 2013.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Αχιλλέας
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΑΚΟΣ Σωτήριος